PLANKEN- EN PARKETVLOEREN HOOGSTRATEN EN OMGEVING

 

Onze diensten en producten zijn naast Hoogstraten ook beschikbaar in Rijkevorsel, Minderhout, Wortel, Achtel en naaste omgeving. Hieronder vindt u wat van onze diensten en producten. Klik gerust verder door de site voor meer informatie over parketvloeren, plankenvloeren, onderhoud, reparaties en renovaties.

PARKETVLOEREN IN HOOGSTRATEN

Bij Arno van der Loo kunt u terecht voor alle soorten parket en houten vloeren. Een parketvloer is een kwaliteitsproduct met een zeer lange levensduur, mits goed onderhouden en vakkundig gelegd.

Arno van der Loo levert en plaatst parketvloeren van massief hout, in alle denkbare kleuren, materialen en varianten.

MOZAÏEK PARKET

Mozaïek parketvloeren zijn opgebouwd uit houten lamellen van 6 tot 10mm dik en worden volgens een bepaald motief gerangschikt.

Een bekende variant hierin is het zogenaamde dambord. De verschillende vormen geven ieder mozaïekparket een typisch decoratief uiterlijk. Ook een diagonale plaatsing en het visgraatmotief kan een variant zijn. Mozaïek Parket wordt altijd gelijmd, en kan op vloer- verwarming worden aangebracht.

LEGVORMEN

Meest toegepaste legvormen zijn visgraat, Dambord, Evenwijdig, Cobochon, Castel, Engelsvorm, Lamel op kant.

HOUTSOORT

De meest voorkomende houtsoorten voor een Mozaïek parketvloeren is Eik.

TRADITIONELE PLANKEN VLOER

Een plankenvloer bestaat uit planken, waarvan de breedtes en lengtes variëren. Plankenvloeren kunnen gelijmd of genageld worden. De breedtes kunnen variëren van 5cm tot bijvoorbeeld 30cm.

Plankenvloeren kunnen worden gelegd naast elkaar, of in een bepaald patroon. Het leggen van een plankenvloer is wel specialistenwerk.

Ook kasteelvloeren en oude eiken kloostervloeren behoren tot deze groep en zijn een mooi voorbeeld van een plankenvloer.

AANPASSINGEN VAN OF AAN UW PARKETVLOER

In de praktijk komen wij vaak tegen dat er bij een bestaande woning er een stuk is bijgebouwd, en de bewoner de wens heeft dat de bestaande parketvloer “onzichtbaar” doorloopt naar het nieuwe gedeelte.

U neemt contact met ons op en Arno van der Loo bepaalt het type parket en realiseert in overleg met u de uitbreiding van de vloer zodat er een naadloze overgang ontstaat van naar de nieuwe vloer.

In de meeste gevallen is het nodig om na het leggen van het nieuwe gedeelte de gehele parketvloer op te schuren en af te werken. Arno van der Loo verstaat door jarenlang vakmanschap de kunst om dit perfect af te werken.

OFFERTE AANVRAGEN

    Uw naam

    Uw e-mail

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht