PLANKEN- EN PARKETVLOEREN MOL EN OMGEVING

 

Onze diensten en producten zijn naast Mol ook beschikbaar in Retie, Postel, Dessel, Boeretang, Balen en naaste omgeving. Hieronder vindt u wat van onze diensten en producten. Klik gerust verder door de site voor meer informatie over parketvloeren, plankenvloeren, onderhoud, reparaties en renovaties.

PARKETVLOEREN IN MOL

Bij Arno van der Loo kunt u terecht voor alle soorten parket en houten vloeren. Een parketvloer is een kwaliteitsproduct met een zeer lange levensduur, mits goed onderhouden en vakkundig gelegd.

Arno van der Loo levert en plaatst parketvloeren van massief hout, in alle denkbare kleuren, materialen en varianten.

PARKETVLOEREN

Bij Arno van der Loo kunt u terecht voor alle soorten parket en houten vloeren. Een parketvloer is een kwaliteitsproduct met een zeer lange levensduur, mits goed onderhouden en vakkundig gelegd.

Arno van der Loo levert en plaatst parketvloeren van massief hout, in alle denkbare kleuren, materialen en varianten.

TRADITIONEEL PARKET

Wij leveren ook de traditionele parketvloer. Deze massieve parketvloeren bestaan uit stroken zonder ‘tand en groef’, met een dikte van 6 tot 14 mm ( in België meestal 10mm.) Deze parketvloeren zijn niet zelfdragend. Ze worden dus rechtstreeks verlijmd op de ondervloer, of bij grotere afmetingen worden deze stroken ( lamellen) gelijmd en genageld op een ondervloer of onderparket.

Deze ondervloer kan bestaan uit bijvoorbeeld een mozaïekparket, OSB of een WBP plaat. Door de constructie van ondervloer en parket krijgt men een uiterst stabiel systeem welke de krimp van de lamellen beperkt, wat de duurzaamheid van deze vloeren ten goede komt. Deze traditionele parketvloer heeft mede door zijn aloude toepassing bewezen de beste en meest stabiele massieve parketvloer te zijn op gebied van bredere delen;de werking van deze bredere delen is minder dan van een tand en groef parket zonder onderparket.

Dit type parket kan in principe ook op vloerverwarming geplaatst worden.

Gezien de uitgebreide mogelijkheden (tot verschillende motieven en boorden, houtsoorten, plaatsing op vele ondergronden, vele afwerkingmogelijkheden) kan dit type parket in alle kamers gebruikt worden (van klassiek, modern, rustiek tot retro ).

De parketvormen in dit type van parket zijn onbeperkt. Eigenlijk kunnen alle mogelijke uitzichten op het systeem “traditionele parket” gemaakt worden.

TRADITIONELE PLANKEN VLOER

Een plankenvloer bestaat uit planken, waarvan de breedtes en lengtes variëren. Plankenvloeren kunnen gelijmd of genageld worden. De breedtes kunnen variëren van 5cm tot bijvoorbeeld 30cm.

Plankenvloeren kunnen worden gelegd naast elkaar, of in een bepaald patroon. Het leggen van een plankenvloer is wel specialistenwerk.

Ook kasteelvloeren en oude eiken kloostervloeren behoren tot deze groep en zijn een mooi voorbeeld van een plankenvloer.

AANPASSINGEN VAN OF AAN UW PARKETVLOER

In de praktijk komen wij vaak tegen dat er bij een bestaande woning er een stuk is bijgebouwd, en de bewoner de wens heeft dat de bestaande parketvloer “onzichtbaar” doorloopt naar het nieuwe gedeelte.

U neemt contact met ons op en Arno van der Loo bepaalt het type parket en realiseert in overleg met u de uitbreiding van de vloer zodat er een naadloze overgang ontstaat van naar de nieuwe vloer.

In de meeste gevallen is het nodig om na het leggen van het nieuwe gedeelte de gehele parketvloer op te schuren en af te werken. Arno van der Loo verstaat door jarenlang vakmanschap de kunst om dit perfect af te werken.

OFFERTE AANVRAGEN

    Uw naam

    Uw e-mail

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht